top of page

OVER

Productkwaliteit is de basis van ons bedrijf. Het is de drijvende kracht achter alle belangrijke beslissingen die ons bedrijf sturen. Als officiële importeur van het merkLechlervoor België hebben we in ons pand een verflaboratorium waar u zowel verf voor de industrie als voor de auto kunt vervaardigen.

Met LTC Refinish voorzien we u van alle producten die nodig zijn om uw carrosseriewerkzaamheden uit te voeren. Door zijn geschiedenis en zijn technologische veroveringen is Lechler altijd een referentiemerk geweest in de automobielwereld op internationaal niveau. Door de belangrijkste technische ontwikkelingen in de sector heeft Lechler, vaak vooraf, innovatieve producten, systemen en diensten met een hoog technologisch gehalte op de markt gebracht. LTC Refinish heeft de middelen om u te helpen met de producten te werkenLechler in je lichaam.

Maar via onzewebshop we bieden ook verschillende merken verf en verbruiksartikelen aan, altijd gekozen op basis van hun kwaliteiten. 
Door onze financiële slagkracht en onze handels- en inkoopstrategie kunnen wij u al deze producten tegen concurrerende prijzen aanbieden. Wat maakt vanwww.ltcrefinish.be de eerste Belgische online verkoopsite in de automobielsector.

Met LTC Industrie vinden we voor u de ideale coating met de juiste toepassing zodat uw producten een echte meerwaarde krijgen. We hebben alle middelen om de producten te vervaardigenLechler en u uitrusten om ze toe te passen in de beste kwaliteit, economische en ecologische omstandigheden.

 

photo341.jpg
bottom of page